26. huhtikuuta 2014

Kuka Muka?

Hei!

Esittelen itseni siltä varalta, että joku joskus vahingossa päätyisi lukemaan blogiani. Tervetuloa, mikäli olet päässyt jo näin pitkälle!

Olen 31-vuotias tuore perheenisä. Mielenkiintoni sijoittamiseen alkoi hieman myöhemmällä (ei vanhemmalla) iällä vuonna 2011, jolloin tein ensimmäiset osakehankintani. Muutaman pompun kautta olen päätynyt vuoteen 2014 ja todennut, että olisin voinut sijoittaa nuo osakkeisiin kohdistamani rahat fiksummin, turvallisemmin ja todennäköisesti vielä tuottoisamminkin. Ja niin päädyin aloittamaan passiivisen indeksirahastosijoittamisen.

Ylläpidän tätä blogia lähinnä itseni ja omien ajatuksieni selvittämistä varten liittyen sijoittamiseen ja säästämiseen. Mikäli onnistun tämän blogin kautta herättämään jonkun muunkin mielenkiinnon säästämistä kohtaan, niin olen siitä iloinen.

Varoituksen sana kuitenkin vielä ennen kuin astut peremmälle blogini syövereihin. Mitään kirjoittamaani ei todellakaan pidä ottaa minkäänlaisena sijoitusneuvona. Jälkikäteen tekimistäni virheistä saa ja suosittelen ottamaan opiksi.Olen myös kiitollinen kaikista mahdollisista näkemyksistä, kokemuksista, ohjeista ja neuvoista liittyen sijoittamiseen ja säästämiseen.

Kuva: Magdalena Roeseler - Shadow Dancer